Perhiasan Byer mangrupikeun pabrik cincin khusus anu paling hadé. Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Bahasa
Produk Utama
Byer Perhiasan Pabrik Terbatas. mangrupikeun pabrik perhiasan anu pangsaéna di Cina, kami khusus dina pembuatan cincin khusus. Produk kami kalebet Custom Championship Ring, Class Ring, Military Ring, Signet Ring sareng Masonic Ring. Nyayogikeun Jasa Perhiasan Khusus, ogé. Hubungi kami.
MACA DEUI
Ring Kejuaraan Adat

Ring Kejuaraan Adat

Désainer propésional kami tiasa ngadamel karya seni 3D gratis salaku pamundut nasabah dina waktos 12 jam sareng perobihan tepat waktuna. Ngaran muter béda, nomer sareng posisi anu sayogi sayogi pikeun urang. Urang ogé tiasa ngaropea batu dina bentuk sareng warna anu béda.
Cingcin Kelas Khusus

Cingcin Kelas Khusus

Naha anjeun milari cincin pikeun diri atanapi tim anjeun Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun narima éta. Tim desain ahli kami bakal dianggo sareng anjeun pikeun nyiptakeun sapotong seni. Anjeun tiasa ngarobih nami sakola, nami murid sareng taun wisuda di ring.
Ring Militér Khusus pikeun lalaki

Ring Militér Khusus pikeun lalaki

Lambang kamulyaan sareng prestasi tim anjeun, sumping sareng ngadamel cincin unik sareng kami. Anjeun tiasa gaduh logo nyalira dina ring.
Cingcin Signet Adat

Cingcin Signet Adat

Dupi anjeuna'blogsundafaringouroryoryourteam? Wecanhelpyouacheivethat. Ourexpert designteamwillworkwithyoutocreatapieceofart. Youcancustomizename, yearandspeciallogoonthering.
LAYANAN
Kumaha Pesenan?
Upami anjeun milari cincin pikeun diri atanapi tim khusus, kami bakal ditutupan. Tim desain 3D profesional kami bakal dianggo sareng anjeun pikeun nyiptakeun desain khusus pikeun anjeun.
1. Milih hiji témplat.
2. Kirimkeun kami logo anjeun sareng ngawartosan kami dimana anjeun badé nempatkeun logo.
3. Kami tiasa ngadamel anjeun desain 3D.
4. Kirimkeun faktur anjeun saatos mastikeun desainna.
5. Produksi saatos mayar.
6. Layanan Adat Khusus
KAUNTUNGAN URANG
Didirikeun taun 2006, ByerJewhiasan mangrupikeun produsen utama desain perhiasan, produksi sareng penjualan di custom made di Cina. Produk utama kalebet cincin Championship, cincin Militer, Kelas cincin, cincin Masonik, cincin Perusahaan sareng saterasna.Custom play play name, number and posisyon is available for us. Urang ogé tiasa ngaropea batu dina bentuk sareng warna anu béda.
MACA DEUI
Kami gaduh pabrik propésional nyalira

Kami gaduh pabrik propésional nyalira

Pabrik kami ngahasilkeun cincin kajawaraan, cincin kelas sareng sajabina
Kami gaduh tim 3Ddesign propésional

Kami gaduh tim 3Ddesign propésional

Désainer kami tiasa nyayogikeun karya seni 3d gratis dina waktos 4 jam kanggo konfirmasi konsumén.
Kami nampi kustomisasi khusus

Kami nampi kustomisasi khusus

Cingcin kami tiasa disayogikeun nami pamuter anu sanés, No. POS, sareng batu khusus.
Urang tiasa ngalakukeun modifikasi khusus upami anjeun lepat

Urang tiasa ngalakukeun modifikasi khusus upami anjeun lepat

Nami pamuter khusus, No. POS., Ukuran ramo, ukiran salah, urang tiasa ngalereskeun éta
TENTANG KAMI
Tim Desain 3D Profesional.
Didirikeun taun 2006, Byer Perhiasan Terbatas mangrupikeun produsen utama desain perhiasan anu didamel khusus, produksi sareng penjualan di Cina, produk utama kalebet cincin Championship, cincin Militer, Cingcin Kelas, Cingcin Masonik, Cingcin Perusahaan sareng sajabina. Bahan utama: 18K, 14K, 10K emas, pérak, kuningan, stainless steel, alloy, Tiasa milih batu CZ, inten, batu buatan.

Tim desain profesional kami tiasa ngarancang karya seni 3D gratis per pamundut pelanggan salami 12 jam sareng parobihan pikeun konfirmasi pelanggan. Pengrajin terampil urang tiasa ngadamel NAMA, Nomer, POS, batu bentuk khusus, enamel warna pantone sareng sajabana ti unggal cincin numutkeun pamundut pelanggan. Kami ogé ngagaduhan tim QA, QC anu propésional sareng ngadamel standar QC anu lengkep, masing-masing cincin dipariksa hiji-hiji pikeun mastikeun kualitas luhur sateuacan kiriman, sareng nyugemakeun unggal palanggan.
BISA NGARUU KAMI
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese