Накитот Byer е најдобриот производител на сопствени прстени. Добредојдовте да ја посетите нашата фабрика.
Јазик

Занаетчиство

Ние имаме своја професионална фабрика
Ние имаме своја професионална фабрика
Нашата фабрика произведува прстен на шампионатот, прстен на класа и така натаму
Имаме професионален тим за 3Д дизајнирање
Имаме професионален тим за 3Д дизајнирање
Нашите дизајнери можат да обезбедат бесплатни 3Д уметнички дела во рок од 4 часа за потврда на клиентите.
Ние прифаќаме специјално прилагодување
Ние прифаќаме специјално прилагодување
Нашите прстени можат да бидат прилагодени со различно име на играч, број ПОС и специјални камења.
Можеме да направиме посебна измена ако не сте во право
Можеме да направиме посебна измена ако не сте во право
Името на прилагодениот плеер, бр. ПОС., Големината на прстот, гравурата се погрешни, можеме да го поправиме тоа
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски