Perhiasan Byer minangka produsen cincin kustom sing paling apik. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

Basa
Produk Utama
Pabrik Perhiasan Byer Winates. minangka pabrik perhiasan paling apik ing China, khusus kanggo manufaktur cincin khusus. Produk kami kalebu cincin Kejuaraan kustom, Dering Kelas, Dering Militer, Dering Signet lan Dering Masonik. Nyedhiyakake Layanan Perhiasan Khusus. Hubungi kita.
Waca liyane
Dering Kejuaraan Khusus

Dering Kejuaraan Khusus

Desainer profesional kita bisa nggawe kriya 3D gratis kaya panjaluk pelanggan sajrone 12 jam lan nggawe perubahan tepat waktu. Jeneng, nomer lan posisi play sing beda-beda kasedhiya kanggo kita. Kita uga bisa ngatur watu kanthi macem-macem wujud lan warna.
Dering Kelas Khusus

Dering Kelas Khusus

Apa sampeyan golek dering kanggo tim utawa tim Kita bisa ngrewangi sampeyan. Tim desain ahli kita bakal bisa nggarap sampeyan nggawe seni. Sampeyan bisa ngatur jeneng sekolah, jeneng siswa lan taun wisuda ing ring.
Cincin Militer Khusus kanggo pria

Cincin Militer Khusus kanggo pria

Simbol kamulyan lan prestasi tim sampeyan, ayo gawe cincin unik karo kita. Sampeyan bisa duwe logo dhewe ing dering.
Cincin Signet Khusus

Cincin Signet Khusus

Apa sampeyan pengin golekforyourelforyourteam? Wecanhelpyouacheivethat. Desain Ourexpertteamwillworkwithyoutocreatapieceofart. Youcancustomizename, yearandspeciallogoonthering.
LAYANAN
Kepiye Pesenan?
Yen sampeyan lagi golek cincin utawa tim khusus, sampeyan bakal dijamin. Tim desain 3D profesional kita bakal bisa nggarap sampeyan nggawe desain khusus kanggo sampeyan.
1. Pilih salah siji template.
2. Kirimake logo sampeyan lan wenehi informasi babagan logo sing sampeyan pengin pasang.
3. Kita bisa nggawe desain 3D.
4. Kirimi sampeyan invoice sawise konfirmasi desain.
5. Produksi sawise mbayar.
6. Layanan Khusus Khusus
KELUARAN KAMI
Didirikan ing taun 2006, ByerJewhiasan minangka produsen terkemuka desain perhiasan, produksi, lan penjualan ing China. Produk utama kalebu dering Kejuaraan, dering Militer, Dering kelas, dering Masonik, dering Perusahaan lan sapanunggalane. Jeneng, nomer lan posisi muter sing beda-beda kasedhiya kanggo kita. Kita uga bisa ngatur watu kanthi macem-macem wujud lan warna.
Waca liyane
Kita duwe pabrik profesional dhewe

Kita duwe pabrik profesional dhewe

Pabrik kita ngasilake cincin juara, cincin kelas lan liya-liyane
Kita duwe tim desain 3D profesional

Kita duwe tim desain 3D profesional

Desainer kita bisa nyedhiyakake kriya 3d gratis sajrone 4 jam kanggo konfirmasi pelanggan.
Kita nampa kustomisasi khusus

Kita nampa kustomisasi khusus

Dering kita bisa disesuaikan jeneng pamuter sing beda-beda, Ora POS, lan watu khusus.
Kita bisa nindakake modifikasi khusus yen sampeyan salah

Kita bisa nindakake modifikasi khusus yen sampeyan salah

Jeneng pamuter kustom, No. POS., Ukuran driji, ukiran salah, kita bisa ndandani
Babagan Kita
Tim Desain 3D Profesional.
Didirikan ing taun 2006, Byer Perhiasan Limited minangka produsen terkemuka desain perhiasan, produksi lan penjualan ing China, produk utama kalebu cincin Kejuaraan, cincin Militer, Dering Kelas, Dering Masonik, Dering Perusahaan lan liya-liyane. Bahan utama: 18K, 14K, 10K emas, perak, kuningan, stainless steel, paduan, Bisa milih watu CZ, berlian, watu buatan.

Tim desain profesional kita bisa ngrancang karya seni 3D gratis saben panjaluk pelanggan sajrone 12 jam lan nggawe pangowahan kanggo konfirmasi pelanggan. Tukang trampil bisa nggawe NAMA, Nomer, POS, watu bentuk khusus, enamel warna pantone, lsp. Saben dering miturut panjaluk pelanggan. Kita uga duwe tim QA, QC profesional lan nggawe standar QC rinci, saben dering dicenthang siji-siji kanggo mesthekake kualitas sadurunge dikirim, lan gawe marem kabeh pelanggan.
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa